Qué fem

Serveis d’enginyeria

Optium es una oficina tècnica especialitzada en la realització dels projectes i el diseny de les instal·lacions, la gestió dels tràmits i el control de la correcta execució de les obres necessaries per a la obertura de nous negocias, segons la normavita de cada municipi. 

Àmbits de treball

Comerços

Ens encarreguem de la gestió de la LLicència de qualsevol tipus d’establiment, des de petits comerços fins a supermercats.

Bars & restaurants

Tenim una gran experiència en la redacció de Projectes i el disseny de les instal·lacions per a l’obertura de bars i restaurants.

Industries & magatzems

Apliquem la normativa de seguretat en establiments industrials i obtenim les Llicències necessaries per al seu funcionament.

Centres de culte

Ens encarreguem de la gestió dels permisos necessaris per a la instal·lació i obertura de nous centres de culte.

Vivendes

Gestionem els permisos de reforma, certificats energètic i les cèdules d’habitabilitat per a les vivendes.

Discoteques

Gestionem les proves d’aïllament i sonometris per a verificar el compliment de la normativa i l’obertura de discoteques.

Sobre nosaltres

Professionals experimentats

Optium està format per un equip de professionals experimentats amb una llarga experiència en el desenvolupament de projectes per a la obertura de negocis i la gestió de les Llicències a tot l’àrea metropolitana de Barcelona, així com en les comarques del Marsme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

 

Deixa’ns ajudar-te

Si tiene un nou projecte, a Optium t’ajudarem a fer-lo realitat.

info@optium.cat
C/. Coll i Pujol, núm. 30 · Badalona (BCN)
(+34) 607-999-159